Opnieuw uitstel: geen voetbal tot 1 augustus

De veiligheidsraad heeft nog niet gezorgd voor een finale beslissing over onze voetbalcompetitie. Voetballen blijft echter wel verboden tot 1 augustus.

Aangezien volgens UEFA alle competities afgesloten moeten zijn op 3 augustus, blijft er niet veel ruimte meer over in de planning: 1 speelweekend. Er liggen dus terug enkele scenario's op tafel: het afwerken van de laatste speeldag van 1A, het afwerken van de promotiefinale of het spelen van de bekerfinale. Massaevenementen zijn hoe dan ook verboden tot 31 augustus, dus alle resterende wedstrijden zullen plaatsvinden zonder supporters.

Volgende week komt de Pro League terug samen, dan valt hopelijk de finale beslissing over het eventuele hervatten van de competitie.

Om 14:30 vindt de persconferentie van de nationale veilgheidsraad plaats, we houden jullie op de hoogte als tijdens deze presentatie meer belangrijke informatie wordt bekendgemaakt.

Steun ons

Help ons overleven en overweeg ons te steunen met een kleine bijdrage via Patreon.

Steun ons via Patron!

Wil je ons steunen en ondertussen profiteren van de beste prijzen online? Doe dan al je aankopen via de onderstaande links naar onze partners:

Bol.com
Voetbalshop.be

Geschreven door somfortiwan op wo, 06/05/2020 - 14:05