Portretrechten dan toch nog niet in orde

Ondanks berichten eerder deze week, zouden de problemen omtrent de portretrechten nog niet van de baan zijn. Enkele dagen geleden zou Dries Mertens, het laatste struikelblok, dan toch de voorwaarden van de Belgische voetbalbond aanvaard hebben. Vandaag duiken er weer andere berichten op.

Volgens Sporza zouden er nog steeds 8 Duivels het contract omtrent de portretrechten nog niet getekend hebben. Toby Alderweireld zou een van hen zijn. In de dagelijkse persconferentie wilde Alderweireld er echter niet te veel woorden aan vuil maken. Hij vertelde dat hij zich met zulke zaken niet bezighoudt in volle voorbereiding van de eerste wedstrijd. De verantwoordelijkheid ligt dus voorlopig bij zijn advocaten en manager.

Eerder deze week ontstond er nog veel kritiek over de houding van onder meer Dries Mertens over de portretrechten bij de Rode Duivels. Later bleek echter dat Mertens helemaal niet de enige eigenaar was van zijn eigen portretrechten, maar dat zijn club, Napoli, deze in handen heeft. Mertens kon dus helemaal niet eenzijdig een overeenkomst met de KBVB aangaan.

 
 
 

Steun ons

Help ons overleven en overweeg ons te steunen met een kleine bijdrage via Patreon.

Steun ons via Patron!

Wil je ons steunen en ondertussen profiteren van de beste prijzen online? Doe dan al je aankopen via de onderstaande links naar onze partners:

Bol.com
Voetbalshop.be

Geschreven door somfortiwan op vr, 15/06/2018 - 16:25