Bekerfinale toch gewoon om 14:30

Gisteren dook het idee op dat de bekerfinale tussen Club Brugge en Antwerp FC al om 12 uur 's middags gespeeld zou worden. De stad Brussel zou dit voorstel op tafel gelegd hebben om de risico's met supporters op zondag 22 maart beter in de hand te kunnen houden. 

Meteen volgde er een storm van protest vanuit de supporterclans van beide clubs. In het overleg dat volgde tussen de voetbalbond, de stad Brussel, de ordediensten en de clubs, kantten voornamelijk de clubs zich tegen een vervroegd aanvangsuur. Zowel Club als Antwerp hebben een grote aanhang en willen hun fans dan ook niet in de kou laten staan door akkoord te gaan met een aftrap om 12 uur.

Tomas Taecke, journalist bij HLN, tweette zonet dan ook dat de aftrap om 14:30 zal plaatsvinden. We verwachten dan ook dat de voetbalbond deze beslissing snel zal bevestigen en de ticketverkoop van start kan gaan.

Club Brugge kreeg tribune 3 en 4 toegewezen, de supporters van Antwerp zullen moeten plaatsnemen in vak 1 en 2.

 

Steun ons

Help ons overleven en overweeg ons te steunen met een kleine bijdrage via Patreon.

Steun ons via Patron!

Wil je ons steunen en ondertussen profiteren van de beste prijzen online? Doe dan al je aankopen via de onderstaande links naar onze partners:

Bol.com
Voetbalshop.be

Geschreven door somfortiwan op wo, 12/02/2020 - 13:04