Nieuwe shirts en shirtsponsor Club Brugge voorgesteld

Vandaag start de voorbreeiding van Club Brugge officieel. Bij deze start hoorde een persconferentie, inclusief de voorstelling van de nieuwe shirts.

Club-legende Leo Van der Elst en social mediaverantwoordelijke Justine Rombaut leidden de uitzending over de eerste trainingsdag van Club. De meeste van de spelers waren vandaag aanwezig en voerden ook al hun medische testen uit. Enkel Simon Deli zal pas morgen aansluiten bij de kern.

Om 12:30 volgende de eerste officiele persconferentie waarin de nieuwe shirts werden voorgesteld. Daarnaast werd ook aangekondigd dat de samenwerking van Belfius met drie jaar verlengd werd. Het nieuwe trainingcenter dat Club vorig jaar naar in gebruik nam, werd naar Belfius vernoemd (Belfius Basecamp).

Candriam, een dochterbedrijf van Belfius, zal daarnaast een nieuwe sponsor worden van Club Brugge. Candriam wordt zelfs de nieuwe sponsor die achteraan op de shirts van FCB zal geplaatst worden. Candriam hoopt via de samenwerking met Club meer naamsbekendheid te verkrijgen in België.

De thuisshirts zijn traditiegetrouw blauw en zwart. met verticale strepen. In de blauwe strepen zijn ook nog enkele donkere, diagonale strepen verwerkt. Diezelfde diagonale strepen zijn terug te vinden in de uittenues. Deze zijn wit, met grijze strepen. Net zoals vorig jaar is ook dit jaar Macron het merk achter de shirts. Daarnaast zal ook Unibet dit jaar weer vooraan op de shirts van Club prijken.

Club Brugge Shirts Banner
Away Shirt

Away Shirt 2020-2021

Home Shirt

Home Shirt 2020-2021

De shirts zijn vanaf nu te te bestellen via de clubshop.

Steun ons

Help ons overleven en overweeg ons te steunen met een kleine bijdrage via Patreon.

Steun ons via Patron!

Wil je ons steunen en ondertussen profiteren van de beste prijzen online? Doe dan al je aankopen via de onderstaande links naar onze partners:

Bol.com
Voetbalshop.be

Geschreven door somfortiwan op ma, 22/06/2020 - 12:20