Diagne terug welkom in Brugge (maar nog niet van harte)

De soap rond Mbaye Diagne krijgt een nieuwe episode. De Senegalese aanvaller van Club Brugge zou terug welkom zijn bij de club, maar zou niet bij de A-kern mogen aansluiten.

Sinds het penalty incident in de wedstrijd tegen PSG, gaat het van kwaad naar erger met Diagne. Na verschillende uitspattingen in de (sociale) media werd Diagne dan ook via de achterdeur naar buiten begeleid. De spits kreeg de opdracht om tijdens de afgelopen transferperiode een nieuwe club te vinden, maar aangezien hij al voor zowel Club Brugge als Galatasaray in actie kwam dit seizoen, waren de (interessante) opties beperkt.

Enkele dagen geleden dook dan weer het gerucht op dat Galatasaray er aan zou denken om FCB in gebreke te stellen voor het weren van Diagne uit de selectie. Door hem op non-actief te plaatsen, zou de spits veel van zijn waarde verloren hebben. Daarnaast zou Brugge ook nog niet alle betalingen uitgevoerd hebben die overeen waren gekomen in de huurovereenkomst.

Komt een wapenstilstand tussen Diagne en Club Brugge hiermee weer een stapje dichterbij of probeert Brugge met deze uitgestoken hand zich juridisch in te dekken tegen een eventuele aanklacht van Galatasaray? Diagne zal in ieder geval niet meer in actie komen in Europa, want Brugge schrapte hem van de Europese spelerslijst voor de rest van dit seizoen.

 

Steun ons

Help ons overleven en overweeg ons te steunen met een kleine bijdrage via Patreon.

Steun ons via Patron!

Wil je ons steunen en ondertussen profiteren van de beste prijzen online? Doe dan al je aankopen via de onderstaande links naar onze partners:

Bol.com
Voetbalshop.be

Geschreven door somfortiwan op wo, 12/02/2020 - 11:31