Geen licentie voor Lokeren

De officiele mededeling van de licentiecommissie komt later vandaag, maar Louis De Vries speelt al open kaart: geen licentie voor Lokeren, dat wel nog zal aankloppen bij het BAS. Uiterlijk op 10 mei zal een uitspraak volgen bij het BAS.

We kwamen niet tegemoet aan de eisen van de licentiecommissie en kregen dan ook geen licentie toegewezen

Louis De Vries

Lokeren bevindt zich al langere tijd in slechte financiële papieren nadat spelers al maanden niet meer betaald werden. Lokeren kreeg tot 20 april betalingsuitstel, maar door het uitblijven van investeerders, lijkt de club steeds meer af te stevenen op het faillissement. 

Lokeren is niet de enige club waarvoor een licentie voor volgend aan een zijden draadje hangt. Onder meer Oostende, Lommel, Virton en Virton zullen vandaag vol spanning het verdict van de licentiecommissie afwachten.

Ook over de licentie van Anderlecht wordt de laatste weken ook danig gespeculeerd, door de samenwerking met Wouter Vandenhaute, oprichter van makelaarsbureau Let's Play. Ook de belangen van Marc Coucke bij Oostende werden al meermaals in verschillende media in vraag gesteld. Enkele andere eersteklassers vonden deze samenwerkingen tegen licentievoorwaarden, maar bij Anderlecht lijken ze zich geen zorgen te maken over het binnenhalen van een licentie voor het komende seizoen.

Steun ons

Help ons overleven en overweeg ons te steunen met een kleine bijdrage via Patreon.

Steun ons via Patron!

Wil je ons steunen en ondertussen profiteren van de beste prijzen online? Doe dan al je aankopen via de onderstaande links naar onze partners:

Bol.com
Voetbalshop.be

Geschreven door somfortiwan op wo, 08/04/2020 - 11:48