Geen voetbal via Telenet? Dit zijn de andere opties!

Telenet vindt voorlopig geen akkoord met Eleven Sports. Wat zijn de andere opties?

Blijven bij Telenet

De eenvoudigste oplossing is gewoon blijven bij Telenet. Je kan dan eventueel via de Eleven Sports app de wedstrijden van de Pro League volgen (zie volgende paragraaf). Tot Telenet een overeenkomst vindt met Eleven Sports, biedt Telenet alvast 10 euro korting aan voor al haar Play Sports klanten.

Wil je Play Sports toch liever opzeggen, dan kan dat via deze link.

Eleven Sports

Eleven Sports is de komende seizoenen de rechtenhouder van de Belgische competitie. Eleven biedt via haar website rechtstreeks abonnementen aan om het voetbal te kunnen volgen. Voor €10,99 bieden ze een pack aan waarmee alle wedstrijden van de Pro League live bekeken kunnen worden. Daarnaast is er ook een all-access pass, waarmee ook buitenlands voetbal, de NBA, NFL en meer te bekijken zijn voor €14,99. Om de prijs nog meer te drukken, zijn er ook jaarpassen, waarmee je in de praktijk 2 maanden gratis kunt kijken. 

De mobiele app van Eleven Sports heeft Chromecast ondersteuning, waardoor je het voetbal ook via je tv kan bekijken. Heb je een recente smart-tv? Dan is de kans zelfs groot dat je via je tv de app kunt download en je rechtstreeks via je televisie naar alle wedtrijden kunt kijken. Eleven Sports ondersteunt recente Samsung tv's, Android TV en Apple TV.

Alle passen en meer info vind je hier.

Orange

Orange probeert al jaren als prijsbreker op de Belgische markt binnen te dringen. Tot vorig seizoen hadden zij echter niet de rechten van het Belgische voetbal, maar boden zij gratis het basis pack van Eleven Sports aan. Dit jaar haalden zij echter ook de extra pass van Eleven Sports binnen. Orange vraagt voor het Belgische voetbal eveneens €10.99, waardoor zij voor deze prijs alle live content van de all-access pass van de Eleven Sports app aanbieden, omdat het buitenlandse voetbal al gratis inbegrepen is.

Wil je overstappen van Telenet naar Orange, volg dan deze link.

Proximus

Tot slot is er nog steeds Proximus. Zij vonden al snel een overeenkomst met Eleven Sports en dus bleef hun aanbod ongewijzig. Zij bieden voor €16 euro het all-sports pack aan. Neem je echter een pack af met digitale tv, internet en mobiele telefonie, dan krijg je de pack voor slechts €6 euro. Proximus veranderde recent haar abonnementenaanbod, waardoor je een volledig op maat gemaakt abonnement kunt samenstellen.

Meer informatie over Proximus en haar diensten vind je hier.

 

Opgelet, door de verhoogde vraag is het mogelijk dat er wachttijden ontstaan bij zowel Proximus al Orange.

Steun ons

Help ons overleven en overweeg ons te steunen met een kleine bijdrage via Patreon.

Steun ons via Patron!

Wil je ons steunen en ondertussen profiteren van de beste prijzen online? Doe dan al je aankopen via de onderstaande links naar onze partners:

Bol.com
Voetbalshop.be

Geschreven door somfortiwan op vr, 07/08/2020 - 11:03