Dit weekend geen voetbal bij Telenet

Volgens het Nieuwsblad is er geen akkoord gevonden tussen Eleven Sports en Telenet. De onderhandelingen zijn nog steeds lopende, maar dit weekend zal er dus al zeker geen voetbal te zien zijn bij Play Sports.

Jeroen Bronselaer, marketingverantwoordelijke van telenet, licht toe: “We vinden het erg jammer dat we onze klanten geen Belgisch voetbal kunnen aanbieden bij de start van het nieuwe seizoen. We beseffen hoe belangrijk voetbal en hun favoriete club zijn voor veel van onze abonnees, zeker in tijden waarin we niet naar het stadion kunnen. We willen ver gaan om de supporters Belgisch voetbal aan te bieden, maar mogen een marktconforme prijs voor de uitzendrechten ook niet uit het oog verliezen. Momenteel komen we helaas niet tot een redelijk akkoord met de rechtenhouder. We blijven onderhandelen met Eleven Sports om tot een vergelijk te komen. Tot het zover is, willen we voor onze klanten de prijs van het streamingabonnement bij Eleven betalen. Dit doen we door de korting van tien euro per maand op Play Sports aan te bieden.”

Telenet investeerde de laatste jaren veel in de omkadering van wedstrijden en wil deze voor het aankomede seizoen dan ook zelf blijven verzorgen. Eleven Sports laat dit op dit moment nog niet toe en vraagt daarenboven volgende Telenet te veel geld voor het totaalpakket. 

De onderhandelingen met Eleven Sports gaan volgens Bronselaer nog steeds verder, maar de eerste wedstrijd zal dus al zeker niet te zien zijn bij Play Sports. Ter compensatie zal Telenet dus wel 10 euro korting in rekening brengen bij alle Play Sports klanten.

Vind je deze compensatie niet genoeg? Bekijk dan zeker onze lijst met 4 alternatieven voor Play Sports.

Steun ons

Help ons overleven en overweeg ons te steunen met een kleine bijdrage via Patreon.

Steun ons via Patron!

Wil je ons steunen en ondertussen profiteren van de beste prijzen online? Doe dan al je aankopen via de onderstaande links naar onze partners:

Bol.com
Voetbalshop.be

Geschreven door somfortiwan op vr, 07/08/2020 - 10:22