Standard hervat de trainingen, Gent en Anderlecht beginnen de medische tests

Gisteren al vertelden we jullie dat Standard voor de eerste keer dit seizoen de troepen bij elkaar geroepen had. Vandaag vond de eerste training van het seizoen plaats, onder leiding van Michel Preud'homme en Emilio Ferrera. Onder de stralende Luikse zon was ook vandaag Junior Edmilson de grote afwezige. Vandaag doken er alvast hardnekkige geruchten op van een transfer van Edmilson naar Fiorentina, PSV of Porto. Zijn persoonlijke voorkeur zou uitgaan naar Fiorentina.

 
 
 
 
 
 

In Anderlecht en Gent zijn de trainingen nog niet begonnen, maar stonden al wel de medische tests gepland. Bij Anderlecht vindt morgen de eerste training plaats, gevolgd door de eerste oefenwedstrijd van het seizoen tegen RWDM op vrijdag.

 
 
 
 
 

Bij KAA Gent was aanwinst Stalone Limbombe alvast aanwezig voor de tests. Ook zij spelen op vrijdag al hun eerste oefenwedstrijd, tegen KRC Gent.

 
 
 
 
 
 

Niet alleen de club uit play-off 1 zijn er vandaag terug aan begonnen. KV Oostende trainde gisteren voor het eerste onder leiding van Gert Verheyen.

 
 
 
 
 

Glen De Boeck leidde zijn eerste training bij KV Kortrijk.

 
 
 

Bij Antwerp vond de eerste training al plaats op maandag, gelijktijdig met de eerste wedstrijd op het WK van de Rode Duivels. Gisteren vonden de fysieke tests plaats, met grote uitblinkers Faris Haroun en Jaadi Rédà.

 
 
 

Steun ons

Help ons overleven en overweeg ons te steunen met een kleine bijdrage via Patreon.

Steun ons via Patron!

Wil je ons steunen en ondertussen profiteren van de beste prijzen online? Doe dan al je aankopen via de onderstaande links naar onze partners:

Bol.com
Voetbalshop.be

Geschreven door somfortiwan op wo, 20/06/2018 - 12:32