Eentje voor onze echte fans!

Update:

Dit is een oud bericht dat door een foutje terug via onze chatbot gepubliceerd is. We werken op dit moment nog steeds aan een terugkeer. De eerste stap is het aanmaken van interessant nieuws om onze zichtbaarheid via social media terug aan te zwengelen.

Je kunt ons hier uiteraard mee helpen door onze pagina te delen met al jullie vrienden die ook een hart voor voetbal hebben.

Origineel bericht:

We hebben groot nieuws aan te kondigen! We werken volop aan een terugkeer van Op De Bal! Voordat jullie uitzinnig van geluk een café kort en klein gaan slaan (ik kijk naar jullie, Antwerp-supporters), wil ik toch nog even jullie enthousiasme temperen.

Van een snelle terugkeer is er nog geen sprake. We werken momenteel nog hard aan een redesign van de website, waarin we minder afhankelijk zijn van dure afbeeldingen. Vandaag zetten we al een eerste versie online, maar deze is nog verre van compleet/bugvrij. Hou er dus zeker rekening mee dat dit nog niet het finale ontwerp is dat in de toekomst gebruikt zal worden.

Blijft de site dan voor altijd zo lelijk als ze nu is? Neen, gelukkig niet. We streven er naar om bij de herlancering een mooie, functionele website te hebben in een retro, op de klassieke teletekst gebaseerde stijl. Wat jullie nu zien, is dan ook nog maar een zeer ruwe versie van ons idee. We beseffen ook wel dat deze stijl niet bij iedereen in de smaak zal vallen, maar momenteel is deze alternatieve manier van vormgeven onze enige optie om de site terug online te krijgen en voor lange tijd te houden.

We hopen alvast dat jullie even enthousiast zijn als wij en we hopen snel officieel onze terugkeer aan te kondigen!

Steun ons

Help ons overleven en overweeg ons te steunen met een kleine bijdrage via Patreon.

Steun ons via Patron!

Wil je ons steunen en ondertussen profiteren van de beste prijzen online? Doe dan al je aankopen via de onderstaande links naar onze partners:

Bol.com
Voetbalshop.be

Geschreven door somfortiwan op vr, 08/09/2017 - 22:00