We stoppen er mee

We draaien niet graag rond de pot en we gaan dat dan nu ook niet doen: we hebben beslist dat de Op De Bal Facebook-pagina en website er met onmiddellijke ingang mee stopt. We hebben gedurende 11 maanden hard gewerkt om de pagina te laten groeien en waren klaar om de volgende stap te zetten. De realiteit is echter dat de inkomsten met 200 zouden moeten vermenigvuldigen om enkel de kosten van de afbeeldingen te kunnen dekken. En dan spreken we nog niet over de kost van de website en de vele manuren die er de laatste maanden in de pagina gekropen zijn.

Waarom nu?

We waren met de pagina op een kantelpunt terecht gekomen. We waren niet langer enkel de kleine, irritante pagina die stond te schreeuwen dat clickbait slecht was. We bereikten dagelijks enkele duizenden mensen en om op een aantrekkelijke manier het meest relevante nieuws te brengen, waren er enkele aanpassingen essentieel. De website had nood aan een opfrisbeurt en we zouden gebruik moeten gaan maken van afbeeldingen van persagentschappen. Deze dubbele investering kunnen we op dit moment niet verantwoorden, maar blijven groeien zonder deze investering werd steeds moeilijker.

Zijn we te koop?

We willen de geruchten alvast voor zijn: we zijn niet overgenomen door een andere pagina en we zijn niet te koop.

Is het echt gedaan?

We willen de deur nog op een kier laten staan en zeggen dat er nog hoop is, maar we moeten realistisch zijn en zeggen dat het voor 99% (maar hoop doet leven) over is. We hebben in het verleden al enkele sponsors en investeerders aangesproken, maar zelfs met het lage bedrag dat we toen niet konden binnenhalen, zouden onze kosten nu niet eens voor 10% gedekt zijn. Tenzij er zich nu wel spontaan enkele partijen zich komen aanbieden, is dit het einde van het verhaal.

We willen jullie dan ook allemaal bedanken voor de steun die we in de afgelopen maanden hebben ontvangen.

Steun ons

Help ons overleven en overweeg ons te steunen met een kleine bijdrage via Patreon.

Steun ons via Patron!

Wil je ons steunen en ondertussen profiteren van de beste prijzen online? Doe dan al je aankopen via de onderstaande links naar onze partners:

Bol.com
Voetbalshop.be

Geschreven door somfortiwan op do, 06/07/2017 - 13:00