Ongelofelijk interview met onze huisanalist

Dat voetbalnieuws niet altijd gebaseerd moet zijn op feiten, wordt elke dag duidelijk als we bekijken welk nieuws elke dag opnieuw verschijnt in onze online nieuwsfeeds. Omdat we niet kunnen achterblijven, voorzien we jullie vandaag van een interview met onze eigen huisanalist/mascotte: Trevor de Engelse Bulldog.

Dag Trevor, hoe evalueer je jouw eerste 6 maanden bij Op De Bal?
Super, eigenlijk had ik nooit verwacht om aangenomen te worden bij een website. Zonder vingers is het zeer moeilijk om zelfstandig artikels te schrijven, maar ondertussen denk ik al wel bewezen te hebben een waardevol lid te zijn van de redactie. Ik heb me altijd gespiegeld aan de vele buitenlandse analisten op de Vlaamse televisie die vaak zonder kennis van het moderne voetbal en/of de Nederlandse taal toch wekelijks hun half uurtje in de spotlight krijgen.

En droom je er zelf van om ooit als analist op te treden in een televisieprogramma?
Zeker! Toen Boskamp gedegradeerd werd van de VRT naar VTM, had ik eigenlijk al een telefoontje verwacht van de makers van Extra Time. Jammer genoeg kozen zij ervoor om wekelijks een ex-trainer in te huren om ervoor te zorgen dat het gemiddelde loon van de Belgische trainer met een pro-licence diploma niet onder de armoedegrens zakt. Ik heb echter uit betrouwbare bron vernomen dat Frank Raes na dit seizoen, door de aanhoudende kritiek op zijn werk, ook aan de kant geschoven gaat worden door de VRT, dus ik zal deze zomer mijn telefoon aandachtig in de gaten houden.

Heb je naast een carrière bij de televisie nog andere dromen in de voetbalwereld? 
Ja, ik heb er sinds kort mijn missie van gemaakt om een Belgische voetbalmiljonair te ontmoeten, Missie Millie. Alleen Marc Coucke heeft zich voorlopig nog maar aangeboden, maar na het verlies in de bekerfinale is hij terug voltijds bezig met 11 nieuwe spelers te zoeken om volgend jaar eindelijk eens een prijs te pakken met Oostende. Voorlopig heb ik mijn pijlen dus gericht op Jelle Vossen, die met zijn succesvol Engels verleden een speciaal plaatsje heeft in mijn Engels hart.

Vossen? Je bent nog maar 2 jaar oud! Toen Vossen in Engeland speelde, was jij nog niet geboren?!
Dat klopt, maar als inwoner van Genk hoor ik nog dagelijkse de legendarische verhalen Jelles tijd in Genk en zijn statistieken liegen niet: 4 doelpunten in 33 wedstrijden in de tweede klasse. Zelfs wereldtoppers als Agüero en Costa zullen waarschijnlijk nooit 4 doelpunten scoren in de Championship. Nu play-off 1 begonnen is, lijkt de kans echter klein dat Vossen tijd zal kunnen maken voor een kort gesprek. Daarom richt ik voorlopig mijn pijlen op mindere goden zoals Hazard of Debruyne, die tijdens de volgende interlandbreak weer zullen kunnen genieten van enkele dagen vrijaf.

We bewonderen je ambitie, maar leg je de lat niet heel hoog?
Eerlijk gezegd is een ontmoeting met een voetballer niet mijn hoofddoel, eigenlijk zoek een televisiezender die mijn zomervakantie naar Engeland wil financieren en mij tegelijk wil helpen om de nodige media-aandacht te krijgen. Ik had gehoopt dat Op De Bal hierin een goede eerste stap zou zijn, maar met amper 4000 volgers helpt dit me amper verder. Ik zou dan ook alle lezers van dit artikel willen vragen om dit bericht via zoveel mogelijk sociale media te delen. Als je nog geen fan bent van onze Facebook pagina, dan surf je best naar deze link en klik je op het grijze duimpje. Dat lijkt mij de beste manier om Missie Millie zo snel mogelijk van de grond te helpen komen. 

Bedankt voor je tijd, Trevor, maar ik denk dat we dit interview best meteen stopzetten.
Graag gedaan.

Update 13:30
Na dit interview werd de samenwerking met Trevor met onmiddellijke ingang stopgezet. Hij tekende meteen een contract bij een van onze concurrenten waar hij deze maand elke dag een artikel zal schrijven over de vermeende affaire van Olivier Deschacht en Ken van Temptation Island.

Bekijk hier het enige hoogtepunt van Trevor bij Op De Bal

Steun ons

Help ons overleven en overweeg ons te steunen met een kleine bijdrage via Patreon.

Steun ons via Patron!

Wil je ons steunen en ondertussen profiteren van de beste prijzen online? Doe dan al je aankopen via de onderstaande links naar onze partners:

Bol.com
Voetbalshop.be

Geschreven door somfortiwan op za, 01/04/2017 - 13:00