Kort nieuws uit de Belgische competitie

In deze dag die gedomineerd wordt door (non-)nieuws over de Rode Duivels, valt er ook wat interessant nieuws te rapen uit onze vaderlandse competitie.

Geen nieuw contract voor Deschacht

Volgens La Derniere Heure heeft Anderlecht de knoop doorgehakt over de toekomst van Olivier Deschacht. Ondanks zijn remonte op op het einde van het afgelopen seizoen, zou zijn contract voor dit seizoen niet verlengd worden. Anderlecht zou hem vandaag van dit nieuws op de hoogte gebracht hebben, maar een officiële mededeling werd nog niet naar buiten gebracht.

Eerste training Club Brugge

Landskampioen Club Brugge is vandaag de voorbereiding gestart met de eerste training van het seizoen. Met Schrijvers, Rits en Letica verschenen meteen drie nieuwe gezichten op het trainingsveld. Daarnaast mochten er ook 5 jeugdspelers proeven van de A-kern (Shinton, Schoonbaert, Baiye, Ngonge en Openda).

Coopman keerde ook gewoon terug naar Club, ondanks de hardnekkige interesse van enkele andere eersteklassers. Op 22 juni staat de eerste vriendschappelijke wedstrijd van FCB gepland tegen KFC Heist.

 
 
 

Steun ons

Help ons overleven en overweeg ons te steunen met een kleine bijdrage via Patreon.

Steun ons via Patron!

Wil je ons steunen en ondertussen profiteren van de beste prijzen online? Doe dan al je aankopen via de onderstaande links naar onze partners:

Bol.com
Voetbalshop.be

Geschreven door somfortiwan op ma, 18/06/2018 - 13:09