Weet iemand de bedoeling van de nieuwe truitjes van AA Gent?

Ook AA Gent stelt zijn nieuwe truitjes voor. Deze keer geen koeienmotief of zwevende spelers zoals Westerlo, maar een kleurenpallet aan... ja, aan wat? Wat is hier eerlijk gezegd de bedoeling van? We hangen niet graag de 'fashion police' uit, maar hiervoor moesten we onze ogen eerst met azijn spoelen voor we er konden naar kijken.

Het eerste truitje is best wel mooi en smaakvol, blauw-wit zoals het zou moeten voor het fiere AA Gent, met het nieuwe sponsorlogo verwerkt in de kleuren van het truitje. Klasse. Juist het overbodige oranje logo in de bovenhoek verpest het een beetje.

De reserveoutfit kenden we al, het schreeuwerige fluogeel, waar nu ineens een oranje logo op prijkt. Om zeker te zijn dat we het logo gezien hebben zet Jartazi het nog eens in het klein in de bovenhoek, net zoals bij de eerste truitjes. Waarom? Dit doet eerder denken aan een gemeentewerker dan aan een voetballer.

Voor het derde truitje zijn alle registers opengegaan. Blauw, of is het paars, verwerkt met oranje? Seriously? Wat is er mis met blauw te verwerken met pakweg... wit, de clubkleuren? Geen idee wie de ontwerper is, maar de poging om het oranje logo van de sponsor te verwerken in een voetbalshirt is volgens ons... een klein beetje gebuisd. En we waren net zo tevreden met het A-attest van de kinderen. Bij Jartazi zal het eerder een B-attest zijn. Nét geen C omwille van het mooie eerste shirt. Less is more, AA Gent!

Ondertussen haalde AA Gent de bewuste foto al offline. Kwam de bekendmaking te vroeg of hebben ze al spijt van de kleurenkeuze? Een shirt maken dat past bij de sponsor? Komaan zeg.

Steun ons

Help ons overleven en overweeg ons te steunen met een kleine bijdrage via Patreon.

Steun ons via Patron!

Wil je ons steunen en ondertussen profiteren van de beste prijzen online? Doe dan al je aankopen via de onderstaande links naar onze partners:

Bol.com
Voetbalshop.be

Geschreven door bwink-waneetietoe op wo, 28/06/2017 - 14:45