Een momentje van zelfreflectie

Het eindejaar komt er bijna aan en dus kijken we even terug op onze eerste paar maanden online, nog voordat jullie alle lijstjes en jaarverslagen beu zijn!

Het goede nieuws

Het doel voor 2016 was om 350 fans te verzamelen via onze pagina. Op het moment van schrijven zijn we er in geslaagd om er 875 voor onze charmes te laten zwichten, dus in dat opzet zijn we meer dan geslaagd! Daarnaast ontvangen we ook regelmatig leuke berichtjes via onze pagina, die ons elke dag weer wat extra motiveren om content te produceren. Bedankt!

Het slechte nieuws

Kevin De Bruyne heeft nog geen antwoord gegeven op onze open brief waarin we smeekten voor zijn jaarloon, dus voorlopig zijn we nog afhankelijk van de inkomsten van de advertenties op onze website. De realiteit is echter dat we met het huidige aantal fans ongeveer kunnen rekenen op 6 cent aan inkomsten per artikel. Om de site rendabel te krijgen, zouden we op dit moment 833 artikels per dag moeten schrijven, een tempo dat we jammer genoeg nog niet aankunnen.

De snelste manier om nieuws te brengen of roddels te ontkrachten blijft dus nog even het plaatsen van screenshots in combinatie met een woordje uitleg. Dit brengt ons dan wel geen centjes op, maar op deze manier kunnen we jullie elke dag toch een tiental keer een kleine brok informatie voorschotelen.

Het vervelende nieuws

Maar wat zijn de alternatieven? We kunnen echt proberen tientallen berichten per dag te schrijven! Wisten jullie al dat Lukaku deze winter naar Real Madrid gaat? En wisten jullie al dat Lukaku deze zomer terug naar Chelsea gaat? En wisten jullie dat München al een voorakkoord heeft met Lukaku? En wisten jullie al Teodorczyk deze zomer bij Anderlecht vertrekt en Van Holsbeeck dus al naarstig op zoek is naar een vervanger (Lukaku!?)? Nee, misschien is deze manier om bezoekers naar onze site te trekken niet wat we jullie beloofd hadden.

Hoe geraken we dan wel aan extra likes? Jammer genoeg moeten we dagelijks op zoek in de comments van enkele bestaande pagina's op zoek naar gefrustreerde voetbalfans. Dit is zowel voor ons als voor de andere pagina's niet de leukste manier om een publiek te verzamelen, maar voorlopig blijkt het wel de meest efficiënte (en vooral goedkoopste) methode te zijn. Af en toe vragen we zelfs schaamteloos in onze blogberichten om onze pagina met al jullie vrienden te delen, maar dat vindt al helemaal niemand leuk.

De toekomst

We blijven dagelijks op zoek nieuwe fans, maar het wordt stilaan ook tijd om interessante nieuwsberichten te produceren. De website is er volledig klaar voor en dus mikken we op de komende transferperiode om er helemaal te staan om jullie te informeren zonder jullie dagelijks te vervelen met absurde geruchten.

Daarnaast hebben we nog enkele leuke weggeefacties gepland en we bekijken zelfs of we nog enkele extra winnaars kunnen uitloten voor de huidige wedstrijd! Vergeet dus zeker niet via deze link deel te nemen of de actie te delen met vrienden die zelf wel eens een fotoshoot zouden willen winnen.

Steun ons

Help ons overleven en overweeg ons te steunen met een kleine bijdrage via Patreon.

Steun ons via Patron!

Wil je ons steunen en ondertussen profiteren van de beste prijzen online? Doe dan al je aankopen via de onderstaande links naar onze partners:

Bol.com
Voetbalshop.be

Geschreven door somfortiwan op wo, 07/12/2016 - 23:00