Eerste update

Na enkele maanden afwezigheid is zonet de eerste versie van de vernieuwde site online geplaatst. Hier alvast een kleine opsomming van de verbeteringen en openstaande werkpunten.

Facebook Instant Articles

De set-up voor Facebook Instant Articles is afgerond. Nieuwsberichten zullen binnenkort automatisch in je feed verschijnen in een formaat dat geoptimaliseerd is voor jouw Facebook-app. 

Design

De keuze voor de voornaamste kleur is gevallen op rood. De eerste belangrijke blokken zijn ook al ontwikkeld om de navigatie binnen de site zo eenvoudig mogelijk te houden. De homepage bevat ondertussen een carousel met de belangrijkste berichten, gevolgd door een lijst met al het nieuws.

Blog

De blog werd nog niet ontwikkeld, maar staat wel hoog op de lijst met prioriteiten.

Afbeeldingen

Voorlopig maak ik gebruik van foto's die ik zelf heb genomen. 

Reclame

De set-up voor reclame aan te bieden via de website is afgerond. Gerespecteerde reclameaanbieders keuren echter pas nieuwe sites goed nadat deze bewezen hebben genoeg, kwalitatieve content aan te bieden. Voorlopig is de site dus nog volledig zonder reclame te bekijken. 

De toekomst

De voornaamste prioriteit ligt voorlopig bij de aanmaak van de blog. Als deze aangemaakt is, zijn de voornaamste bouwblokken aanwezig om een gevarieerd aanbod aan artikels aan te bieden.

Steun ons

Help ons overleven en overweeg ons te steunen met een kleine bijdrage via Patreon.

Steun ons via Patron!

Wil je ons steunen en ondertussen profiteren van de beste prijzen online? Doe dan al je aankopen via de onderstaande links naar onze partners:

Bol.com
Voetbalshop.be

Geschreven door somfortiwan op do, 13/10/2016 - 11:54