U gelooft dit nooit!

Dit is zowaar het eerste nieuwsbericht van deze nieuwe websites!

De komende dagen en weken wordt er hard gewerkt aan het uitbreiden van de mogelijkheden van de website. De volgende plannen staan op de planning:

Facebook Instant Articles

Facebook Instant Articles zorgen ervoor dat je nooit meer hoeft te wachten op de trage internet connectie van je mobiele telefoon als je een artikel wil lezen. Facebook zal artikels automatisch al voor je klaarzetten in je app, waardoor je steeds meteen kan beginnen lezen nadat je ze opent. 

Design

De eerste versie van de website is bewust zonder veel toeters en bellen online geplaatst. De basis van een goed artikel is zeker niet de vormgeving, maar de inhoud. Er wordt hard gewerkt aan een logo en design om alles er in de toekomst toch net dat tikkeltje beter uit te laten zien. De prioriteit blijft echter goede artikels, die gemakkelijk en overal te lezen zijn.

Blog

Niet alleen nieuws is belangrijk, maar ook langere artikels gaan aan bod komen. Scherpe analyses van speeldagen, meningen over markante feiten uit belangrijke wedstrijden, ... alle interessante artikels over voetbal hebben hun plaats op deze site. Er zal echter een duidelijk onderscheid zijn tussen echt nieuws, officiĆ«le transfers, wilde geruchten en randnieuws.

Afbeeldingen

Afbeeldingen kosten geld, zeker als je ze legaal op je website wil vertonen. In de eerste fase werd er nog niet gekozen om over te gaan op het aankopen van foto's, maar eenmaal de site rendabel wordt, zal dit wel snel volgen.

Overzichtspagina's

Voorlopig worden artikels nog aangeboden via Facebook, maar in de nabije toekomst zal het ook mogelijk zijn om via de site zelf het laatste nieuws in een lijstje te raadplegen.

Reclame

Een van mijn grootste ergernissen op het internet, is het overmatige gebruik van reclame. Ik wil echt niet hypocriet zijn en geef toe dat een website maken en in de lucht houden nu eenmaal geld kost. Ik zal echter mijn best doen om reclame tot een minimum te beperken en zeker nooit 'nieuwtjes' te schrijven over de noteringen van gokwebsites.

Steun ons

Help ons overleven en overweeg ons te steunen met een kleine bijdrage via Patreon.

Steun ons via Patron!

Wil je ons steunen en ondertussen profiteren van de beste prijzen online? Doe dan al je aankopen via de onderstaande links naar onze partners:

Bol.com
Voetbalshop.be

Geschreven door somfortiwan op za, 23/07/2016 - 18:20